Filter By

Dacă pui în balanță câte haine ai în dulap versus câte mai porți defapt, ieși ok cu socoteala?

Verde-n față le explici tuturor cât de bune sunt smoothie-urile dimineața, deserturile vegane, produsele bio x sau y, și apreciezi atunci când dai peste ceva organic, de-o iei razna?

Pentru că ții la tine si familia ta, la fel cum și noi ținem la ai noștrii. De aceea, vrem neapărat, să facilităm adoptarea unei atitudini sustenabile, bune, cât mai în grijă față de corpul tău și natură.

Ai ghicit, sau știi deja, la Detox + Market găsești hainele marilor case de modă, ale designerilor de top, direct din garderobele unor oameni buni, pasionați de modă, pentru ochiul creativ din tine.

Este locul unde întâlnești ce e românesc, de la produse, la haine create de designeri și antreprenori locali, oameni muncitori.

Prima ediție din 2019 în are pe Andrei Iovu - curator de ediție și ca să-ți faci o idee despre concept și structură, îți prezentăm cele 5 categorii de produse pe care vei găsi la târgul nostru:

1. Detox + Market Vintage + Pre-Owned
2. Detox + Market Mom + Baby
3. Detox + Market Wellness
4. Detox + Market Romanian Design
5. Detox + Market Beauty

Nu promitem să restabilizăm economia, însă acțiunea noastră este acea doză de încurajare de “hai să o ținem local”

Este despre modă înceată, mirosuri, blinguri, creme și pantofi. Este despre ultimele produse organice, bio, despre cum facem să protejăm ceea ce ne este dat.

E timpul să te detoxifici.
Orice tendință de a face cumpărături impulsive, s-a încheiat! E timpul să faci un Detox+.

Când?

Între 5 și 7 Aprilie

Unde?

Palatul Telefoanelor

Detox Market 14 - The Green Edition

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for

back to top